Закриття доступу до електронного архіву статей!

З 01.12 до 15.12
встигніть зберегти
всі матеріали
абсолютно безкоштовно!

Каталог журналів

Білки як високомолекулярні сполуки. В ластивості білків. 9 клас

 

О. М. Осадча, учитель хімії Бойківщинської ЗОШ, Драбівський р-н, Черкаська обл.

 

Цілі уроків:

 

  • формувати поняття про білки як природні високомолекулярні сполуки, первинну, вторинну, третинну й четвертинну структури білкових молекул;
  • ознайомити учнів з фізичними й хімічними властивостями білків на прикладі гідролізу, денатурації;
  • показати кольорові реакції білків як якісні реакції на білки;
  • формувати уявлення про матеріальну єдність світу, діалектичні положення про організацію речовини «від простої до складної» на прикладі білків.

Dounload PDF

Відгуки читачів