Електронна передплата!

Доступ до улюблених видань
у будь-який час,
за будь-який період,
з будь-якого пристрою!

Оформити передплату

Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші (Інтегрований урок: англійська мова й трудове навчання)

Гуд С. С., Талибова Н. М., ЗОШ № 4, м. Нікополь, Дніпропетровська обл.

Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формуватишанобливеставлення до традицій і звичаїв іншихнародів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів;розвивати в учнів уміння приготування суші.


Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів