Передплатну кампанію на 2019 рік розпочато!

Оформити передплату за пільговими цінами

Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Подорож до Японії. Японська кухня. Технологія приготування суші (Інтегрований урок: англійська мова й трудове навчання)

Гуд С. С., Талибова Н. М., ЗОШ № 4, м. Нікополь, Дніпропетровська обл.

Мета уроку: формувати й розвивати комунікативні вміння учнів на основі мовних, соціокультурних знань; розширювати кругозір учнів; розвивати вміння сприймати мову на слух; формуватишанобливеставлення до традицій і звичаїв іншихнародів; розвивати в учнів міжкультурну компетенцію; ознайомити учнів з традиціями японськоїкухні; навчити учнів готувати суші, навчити учнівправильно розраховувати сировину, розробититехнологічні картки; організувати робоче місце,правильно підбирати інструмент, інвентар та посуд; дотримуватись послідовності технологічногопроцесу, та санітарно-гігієнічних вимог, норм охорони праці й безпеки життєдіяльності; виховуватилюбов до праці; культуру праці; бережливе ставлення до сировини, устаткування та інструментів;розвивати в учнів уміння приготування суші.


Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів