Передплатна кампанія з січня 2019 закінчилася! Що робити далі?

Подробиці...

Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом

Т. М. Крупіцина, учитель обслуговуючої праці вищої категорії, Деснянська ЗОШ I–III ст., Козелецький р-н, Чернігівська обл.

Мета уроку:

  • ознайомити учнів із призначенням столового сервізу;
  • навчити підбирати необхідний посуд і прибори, правильно розташовувати їх відповідно до правил етикету, сервірувати стіл відповідно до меню, правильно подавати овочеві страви до столу;
  • виховувати культуру поведінки за столом та естетичний смак.

Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів