Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Електронна передплата!

Доступ до улюблених видань
у будь-який час,
за будь-який період,
з будь-якого пристрою!

Оформити передплату

Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом

Т. М. Крупіцина, учитель обслуговуючої праці вищої категорії, Деснянська ЗОШ I–III ст., Козелецький р-н, Чернігівська обл.

Мета уроку:

  • ознайомити учнів із призначенням столового сервізу;
  • навчити підбирати необхідний посуд і прибори, правильно розташовувати їх відповідно до правил етикету, сервірувати стіл відповідно до меню, правильно подавати овочеві страви до столу;
  • виховувати культуру поведінки за столом та естетичний смак.

Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів