Рівні структурної організації білків. Фізико-хімічні властивості. Реакції осадження білків. 10 клас

О. А. Мартенко, учитель біології вищої категорії, учитель-методист Березанського НВК, Київська обл.

Цілі уроку: ознайомити учнів з різноманіттям та рівнями організації білкових молекул, проаналізувати особливості будови і властивості білків, розвивати вміння логічно мислити та знаходити зв’язки між особливостями будови і функціями біологічних структур, виховувати розуміння єдності всього живого і бережливе ставлення до природи.


Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів