Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Електронна передплата!

Доступ до улюблених видань
у будь-який час,
за будь-який період,
з будь-якого пристрою!

Оформити передплату

Жири, білки, вуглеводи. Їхня біологічна роль

  • Г. П. Боярських, учитель хімії КЗ «Тернівська ЗОШ № 6», Тернівський р-н, Дніпропетровська обл.;
  • О. А. Разінкова, учитель біології та екології;
  • Н. Г. Бєлова, учитель фізкультури;
  • О. О. Курсова, учитель трудового навчання;
  • І. П. Мамонова, учитель англійської мови

Цілі уроку: ознайомити учнів зі значенням процесу окиснення та гідролізу вуглеводів, жирів та білків у техніці та для життя живих організмів; визначити важливістьамінокислот, жирів, білків та вуглеводів для життєдіяльності організмів; показати унікальність білків як основного компонента в живих організмах; поглибити знання учнівпро взаємозв’язок будови молекул та їхніх функцій; систематизувати знання про фізичні властивості жирів, білків та вуглеводів; навчитися застосовувати отримані на уроцізнання у повсякденному житті; ознайомити учнів з професією «Повар-кондитер»; виховуватинаполегливість у досягненні цілі, допитливість, виховувати впевненість у своїхсилах.


Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів