Електронний додаток «Хімія. Позакласна робота» №11 (47)

Жмуд Д., Сандюк В. Максімова І. М., Галущак Л. Б.

Часник як природний адсорбент та його використання в харчовій промисловості. Науково-пошуково-дослідна робота

  • Зміст
  • Вступ
  • Науково-теоретичне обґрунтування проблеми
  • Актуальність теми
  • Розділ 1. Теоретична частина
  • Розділ 2. Харчування людини як медико-біологічна та соціально-економічна проблема
  • Розділ 3. Організація та методологія досліджень

Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів