РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ — ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ЗДОРОВ’Я
О. М. Кириленко, Харківська обл.
ТЕМА. ЗНАЧЕННЯ ВОДИ Й ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ І ЗДОРОВ’Я ПІДЛІТКІВ. ПОЖИВНІ
РЕЧОВИНИ. ОСОБЛИВІСТЬ ХАРЧУВАННЯ
В ПІДЛІТКОВОМУ ВІЦІ
Мета: ознайомити зі складом продуктів харчування підлітків відповідно до їхнього віку, принципами раціонального харчування, кулінарними традиціями українського та інших народів, які мешкають на території України; навчити відрізняти корисну їжу від тієї, що може зашкодити здоров’ю; формувати повагу до культури власного народу; виховувати культуру споживання їжі.
Обладнання: підручник: Бех І. Д., Воронцова Т. В., Пономаренко В. С., Страшко С. В. Основи здоров’я. 6 клас; зошити, аркуші паперу, олівці, фломастери, заготовки для вправи «Очікування», таблиця «Вітаміни», «Харчова піраміда».
Відгуки читачів
-
Ольга Воленко
09 серпня 2016Адміністратор:
Доброго дня!
Статтю додано на сайт, ви вже можете з нею ознайомитися.
Дякуємо за увагу до наших видань!