Електронна передплата!

Доступ до улюблених видань
у будь-який час,
за будь-який період,
з будь-якого пристрою!

Оформити передплату

Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Хто такі кислоти?

 

Неспілі фрукти, щавель, барбарис, журавлина, лимон... Що спільного між ними? Навіть дошкільник, не замислюючись, відповість: вони кислі. А от обумовлений кислий смак плодів і листків багатьох рослин різними карбоновими кислотами — речовинами, до складу яких входить одна або декілька карбоксильних груп — COOH.


Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів