Оздоровчі системи. Сучасні й традиційні системи харчування. Урок у 8 класі
О. Ю. Смирнова*, Черкаська обл.
Цілі:
· навчальні: ознайомити школярів із принципами оздоровчого харчування, відмінностями традиційних та сучасних систем харчування, дати уявлення про оздоровчі системи;
· розвивальні: продовжувати розвивати свідоме ставлення до власного здоров’я, почуття відповідальності за власні вчинки, вибір та дотримання способу життя, продовжити формувати в учнів системність валеологічних знань, уміння самостійного осмислення, вибору необхідної інформації, роботи в групах; удосконалювати вміння створювати комп’ютерні проектні презентації;
· виховні: виховувати валеологічно-культурну особистість, бажання вести здоровий спосіб життя, цікавість до предмета, народної мудрості, почуття взаємоповаги, колективізму.