Бажаєте зекономити на передплаті?

Пропонуємо вам стати учасником програми лояльності «120 балів»!

 

Дізнатися більше

Електронна передплата!

Доступ до улюблених видань
у будь-який час,
за будь-який період,
з будь-якого пристрою!

Оформити передплату

Технологія приготування страв. Складання меню.

 

Коренева Ірина Василівна працює в Сумській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 6 м. Суми з 1999 року, має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та звання «старший учитель». Ірина Василівна – досвідчений педагог, досконало володіє методикою організації навчально-виховного процесу, ефективно застосовує професійні знання. Здійснює трудову підготовку учнів, спрямовану на формування практичних умінь і навичок та розвиток творчих здібностей. На уроках Ірини Василівни добре продумана система методів і прийомів, яка значно підвищує пізнавальну активність вихованців. Створюючи проблемні ситуації, учитель формує навички творчого підходу до виконання завдань конструкторсько-технічного змісту. Складовими майстерності педагога є науковість, системність та послідовність, ефективність, практична спрямованість та творчий підхід. Підґрунтям у роботі є не лише знання технологій, а й аргументований підбір об’єктів праці. На уроках Ірина Василівна звертає увагу школярів на ефективність автоматизації та комп’ютеризації сучасного виробництва, даючи учням достатні технічні знання, наближує їх до здобуття професійних знань.


Доступ до статей відкрито тільки для передплатників. Надішліть копію передпланої квитанції або оформте електронну передплату, і ви матимете можливість читати статті на сайті.

Якщо ви не передплачуєте наші видання, то ви можете купити цю окрему статтю. Оплата за допомогою

Відгуки читачів